Micro café. Op locatie.

Over ons

Little Melbourne is een mobiel café, koffiekarretje en cateringbedrijf gebaseerd in Tilburg. Wij willen een stukje van Melbourne’s koffiecultuur naar Europa brengen. Dit doen wij door te offeren perfect, expert gemaakt espresso drenken (inclusief de beroemde flat white vanuit Australië en Nieuw-Zeeland), huisgemaakt gebak, en simpel café gerechten. Voor zo ver mogelijk gebruiken wij biologische, vers eten van het seizoen.

Met biologische koffiebonen van Bocca Coffee uit Amsterdam, maken wij vers, helder espresso. Gemengd door ons expert baristas met vers, romig, biologische melk, lever wij een van de lekkerste koffies van de Noordelijk halfrond!

Ons aanbod

flat whiteBovenop koffie, thee en chocolademelk, bied Little Melbourne ook een selectie gebak aan. Dit houdt in ons beroemde chocolade brownies en ook toasted banana brood met opgeklopte boter.

In 2017 gaat Little Melbourne ook classic Melbourne cafe gerechten aanbeiden, zoals:

  • “Avomash”- advocado en fetakaas gemengd met vers kruiden en geserveerd op lekker zuurdesem
  • “Bacon and egg rolls” met tomaat en chili jam

Little Melbourne ook bij jou evenement!

Avocado and fetta mash
Classic “avomash”

Little Melbourne is de perfecte partner voor uw bruiloft, feest of zakelijk evenement. Met prijzen vanaf slechts € 100 bel ons voor een offerte! Wij zullen graag met u werken om een menu-optie te kiezen die bij uw gelegenheid past.